"Korta väntetider får högsta prioritet"

KÖTIDER PÅ APOTEK ANDRA INLÄGGET, REPLIK PÅ ANNKATRIN ALGELINS INLÄGG I LMV 1-2/07

26 feb 2007, kl 17:25
0

Annons

Apotekets kunder har ibland fått vänta orimligt länge, men nu får kortare väntetider högsta prioritet. Ingen ska behöva vänta längre än fem minuter på att bli expedierad.
Befintliga apotek avlastas genom att 25 nya apotek öppnas i år, varav huvuddelen Apoteket Shop i köpcentra eller på andra ställen där man handlar. Dessutom utökas öppettiderna på många apotek kraftigt, så att kunden lättare kan välja den tid som passar.

Vi vill också göra det lättare att handla läkemedel på andra sätt. Med ?Mina mediciner? får man såväl receptfria som receptbelagda läkemedel i brevlådan, liksom plåster etc, efter beställning på apoteket.se eller per telefon. Servicen är speciellt lämpad för till exempel astmatiker som återkommande ska ha samma mediciner, stressade barnfamiljer i storstan som inte har tid att besöka apoteket och glesbygdsboende med lite längre till närmaste apotek.

Stefan Carlsson
Vd Apoteket AB


 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng