Johan Järte lämnar Sweden Bio

Johan Järte slutar sin anställning som vd på branschorganisationen Sweden Bio.

13 dec 2012, kl 14:13
0

Annons

Johan Järte lämnar Sweden Bio.

Under ett och ett halvt år har Johan Järte varit vd för branschorganisationen Sweden Bio. Nu har han kommit överens med styrelsen om att lämna sitt uppdrag med omedelbar verkan. Anledningen är enligt honom själv att arbetet tar för mycket tid.
– Det blev ohållbart till slut och det är tidsaspekten som gör att jag slutar. Jag kommer nu att ägna mig åt familjen och egen verksamhet, säger han.

Fram tills att en permanent lösning hittas kommer Jonas Ekstrand vara tillförordnad vd uppger Sweden Bio på sin hemsida. Johan Ekstrand är idag senior manager business and finance på organisationen.
– Jag kommer att finnas tilll hands för Sweden Bio för att hjälpa till vid behov den närmaste tiden, säger Johan Järte.

Johan Järte tillträdde som vd i juni 2011 och var dessförinnan vd på bioteknikföretaget Sentoclone. Sweden Bio samlar företag inom life sciencesektorn och runt 200 medlemmar.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng