Annons

Ica värvar från Apoteket

Ica har utsett Håkan Magnusson till affärschef för sin
apotekssatsning. Han kommer närmast från jobbet som vd för Aco Hud.
Ytterligare ett antal personer som alla har bakgrund inom Apoteket AB
har värvats till nyckelpositioner inom företaget.

15 jan 2010, kl 16:41
0

Annons

Ica har meddelat att de planerar att starta sin apoteksverksamhet någon gång under våren. Det kommer att handla om en så kallad shop-in-shop-lösning där fullskaliga apotek öppnar i anslutning till större Icabutiker. De första kommer att öppna i Ica Maxi-butiker.

Inför att verksamheten drar igång har företaget värvat ett antal personer som i flera fall har ett förslutet inom Apoteket AB. Ica har också utsett Håkan Magnusson, vd för Aco Hud i Sverige, till affärschef för apotekssatsningen. Han har tidigare ansvarat för marknads- och försäljningsfrågor inom Pharmacia och DHL.  I mars tillträder Kristina Niemi som chefsfarmaceut, Annika Nordén-Hägg blir kvalitetschef och Ann-Marie von Sivers har börjat som chef för sortiment och inköp inom apoteksverksamheten. Alla tre har ett förflutet inom Apoteket AB.

På Aco Hud tar Elisabeth Tengqvist över vd-jobbet. Hon har tidigare varit marknadsdirektör för Acos verksamhet i Norden.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng