Hjärtat kollar läkemedelshantering

Apotek Hjärtat ska granska kvaliteten av omsorgsföretaget Attendos läkemedelshantering. Beställning, hantering och förvaring av läkemedel är några av de faktorer som granskas.

20 dec 2013, kl 12:25
0

Efter en upphandling av kvalitetsgranskningar på läkemedelsområdet ska Apotek Hjärtat syna Attendos läkemedelshantering. Företaget Attendo är aktivt inom omsorgsbranschen med ett 100-tal verksamheter som bland annat äldreomsorg, runt om i landet.

Tanken är att farmaceuter från Apotek Hjärtat ska genomföra kvalitetsgranskningar och komma med förslag på förbättringar där det behövs. Områden som ska granskas är bland andra rutiner kring ordination, beställning av läkemedel, förvaring och hantering.

Affärsområdet kvalitetsgranskning härstammar från Vårdapoteket som köptes av Apotek Hjärtat i våras. Avtalet med Attendo löper över tre år med möjlighet till förlängning.
 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng