Annons

Glaxos försäljning värd 108 miljarder

Glaxo Wellcome sålde förra året läkemedel för knappt 8 miljarder pund (motsvarande 108 miljarder kronor) förra året. Det var en ökning med 5 procent jämfört med 1996, räknat i konstanta valutakurser. Räknas försäljningen av magsårsmedlet Zantac bort var ökningen 13 procent.Zantac är fortfarande Glaxo Wellcomes största enskilda produkt trots en tillbakagång på 22 procent till […]

18 jul 2002, kl 23:46
0

Annons

Glaxo Wellcome sålde förra året läkemedel för knappt 8 miljarder pund (motsvarande 108 miljarder kronor) förra året. Det var en ökning med 5 procent jämfört med 1996, räknat i konstanta valutakurser. Räknas försäljningen av magsårsmedlet Zantac bort var ökningen 13 procent.
Zantac är fortfarande Glaxo Wellcomes största enskilda produkt trots en tillbakagång på 22 procent till 18,6 miljarder kronor. 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng