Fortbildning vid apoteken granskas

Farmaciförbundet kommer idag att inleda en webbundersökning kring
medlemmarnas kompetensutveckling. Fortbildning är avgörande för att
personalen ska kunna ge kompetent rådgivning till kunder, menar
fackförbundet.

14 okt 2010, kl 12:42
0

Annons

Idag kommer Carina Jansson, ordförande i Farmaciförbundet, att besöka ett nyöppnat Doc Morris apotek i Insjön, bland annat för att skaffa sig en bild av hur kompetensutvecklingen fungerar.
? Vi får många signaler från medlemmar om att man inte får tid för kompetensutveckling. Det ser vi väldigt allvarligt på. Vi har fått signalerna under ett par år nu och det blir bara fler och fler som hör av sig, säger hon.

En webbenkät kommer att gå ut till alla förbundets medlemmar. De som inte har lämnat någon mejladress har möjlighet att ge sina synpunkter via förbundets hemsida.
? När vi har fått resultaten kommer vi att presentera dem för ledningen inom varje företag. Blir det ett dåligt resultat måste företagsledningen ta itu med det, säger Carina Jansson.

Efter besöket Insjön kommer hon att fara vidare till apoteken i Sala.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng