Förbättringar kan åstadkommas

Tack för en klar reaktion och för att nya fakta tillförs diskussionen. Ordinarie husläkare har givetvis en gemensam baskompetens. Min poäng i ledaren var att kompetensen utöver denna varierar och att jag som konsument önskar mer upplysningar om dessa skillnader. Jag instämmer i det mesta Kjell Nyman skriver, dock inte i att industrins marknadsföring ofta […]

18 nov 2002, kl 12:30
0

Annons

Tack för en klar reaktion och för att nya fakta tillförs diskussionen.


Ordinarie husläkare har givetvis en gemensam baskompetens. Min poäng i ledaren var att kompetensen utöver denna varierar och att jag som konsument önskar mer upplysningar om dessa skillnader.


Jag instämmer i det mesta Kjell Nyman skriver, dock inte i att industrins marknadsföring ofta är oseriös och vilseledande. Min erfarenhet är att den för det mesta är seriös, men att övertramp förekommer och fälls av IGM. Det är samma förhållande med förskrivare. De flesta gör ett bra jobb, men några skriver ut sjukintyg och läkemedel på lösa boliner. De grövre fallen dras inför HSAN och fälls ibland. I bägge fallen kan förbättringar åstadkommas.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng