"Figuren visade något annat"

Tack för dina synpunkter. Du verkar ha missförstått figuren; syftet med den var att ge en översikt av de samhällsinstanser som granskar läkemedlen på deras väg till patienten, inte att ge en fullödig bild av de impulser från olika aktörer som når förskrivaren. Naturligtvis är kommittéernas rekommendationer inte tvingande, och ytterligare pilar från LV/EMEA och […]

21 maj 2004, kl 11:45
0

Annons

Tack för dina synpunkter. Du verkar ha missförstått figuren; syftet med den var att ge en översikt av de samhällsinstanser som granskar läkemedlen på deras väg till patienten, inte att ge en fullödig bild av de impulser från olika aktörer som når förskrivaren.

Naturligtvis är kommittéernas rekommendationer inte tvingande, och ytterligare pilar från LV/EMEA och LFN, förbi kommittéerna, direkt till förskrivarna, hade varit motiverade i figuren för tydlighetens skull. Vi beklagar att några sådana inte fanns med.

Nils Bergeå

Ansvarig utgivare, Läkemedelsvärlden

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng