Annons

Farmaciförbundet vill gå samman med Unionen

Fackförbundet Farmaciförbundet har sagt ja till att gå samman med Unionen. Ännu ett beslut krävs innan det blir en sammanslagning.

1 feb 2013, kl 16:54
0

Annons

Farmaciförbundets förbundsmöte fattade på fredagseftermiddagen den 1 februari beslut om att säga ja till ett samgående med Unionen inom TCO. Beslutet var enhälligt, skriver fackförbundet i ett pressmeddelande.

Men innan sammanslagningen kan genomföras krävs ännu ett beslut på Farmaciförbundets ordinarie förbundsmöte i maj. Om planerna genomförs går de båda förbunden samman den 1 januari 2014.

− Vi ska vara attraktiva för nya medlemmar, inte minst yngre, och våra nuvarande medlemmar. Vi vill ha starkare lokala fack och ett ännu starkare förbund, säger Carina Jansson, ordförande i Farmaciförbundet, i ett pressmeddelande.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng