Annons
Farmaciansvarig till Bromma

Farmaciansvarig till Bromma

Apotek Hjärtat söker farmaciansvarig till Bromma. Sista ansökningsdag är den 15 maj.

4 maj 2011, kl 12:15
0

Vill du vara med och bygga framtidens apotekskedja?
Apotek Hjärtat är med över 250 apotek och ca 2 500 anställda den största fristående apotekskedjan. Bolagets årliga omsättning är ca. 7,5 miljarder SEK. Apotek Hjärtats huvudägare är riskkapitalbolaget Altor. Tillsammans med medarbetare och kunder utvecklar vi framtidens apotek. Vår ambition är att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande samt en trygg och säker läkemedelshantering.

Hur nyfiken är Du?
Kommer du ihåg när man var liten och nyfiket vände på en sten i skogen. Vips kryllade det av liv och rörelse. Det var ofta en ganska fascinerande upplevelse. På Apotek hjärtat är vi fortfarande lika nyfikna av oss. Vi vill gärna veta lite mer och vänder på varenda sten för att hitta nya idéer, medarbetare och kunskap.  För det är när man är nyfiken och öppen för nya möten, influenser och idéer som de fina möjligheterna dyker upp. Det är när man tänker; “Undrar vad som händer om man gör så här?” som de intressanta och givande förutsättningarna skapas.

Nyfiken Farmaceut
Vi söker nu tillökning till vårt apotek i Blackeberg Centrum. Våra öppettider är Mån-Fre 09:30-18:00, Lördag 10-14 och Söndagar Stängt.

Din Utmaning
Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omxäxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning.

Det här söker vi hos dig
Vi söker Dig som är legitimerad apotekare eller receptarie med stort intresse för farmaci. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga -anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig samt att vi förväntar oss att du är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken!
För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på 40 h/v.  Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vill du ha mer information kontakta gärna: Montaha Sultana, mobil: 0767201073 eller via email: Montaha.Sultana@apotekhjartat.se
Hur nyfiken är Du? Det är vi väldigt nyfikna på! Välkommen in med din ansökan redan idag!

Länk till Apotek Hjärtats jobbsida.