Fackförbund får nytt namn

Sveriges Farmacevtförbund kommer att döpas om. Vid årets fullmäktige beslutades att Sveriges Farmacevter blir det nya namnet.

19 nov 2012, kl 12:13
0

Annons

Under fredag och lördag höll Sveriges Farmacevtförbund, SFF, sitt årliga fullmäktigemöte. Vid mötet omvaldes Thony Björk för en ny period på två år. Lena Johansson ersätter Pär Tellner på posten som vice ordförande. Flera nya medlemmar valdes också in i styrelsen.

På mötet bestämdes också att förbundet kommer att byta namn till Sveriges Farmacevter. Enligt Thony Björk signalerar det nya namnet tydligare att förbundet arbetar med farmacevter som profession. Hur och när namnbytet kommer att ske ska diskuteras av den nya styrelsen som har sitt första möte i december.

Under helgen beslutade också att fullmäktigemöten från och med nu bara ska hållas vartannat år. Vartannat år hålls i stället såkallade rådsmöten.

Den nya förbundsstyrelsen består av andre vice ordförande Magnus Ljungqvist på Abbott Magnus Dahlander från Medstop, Jeanette Lagerlund på TLV och Claes Jagensjö på Jagensjö Pharma Consulting.

Ersättare är Birgitta Berntsson, Eva Arlander, Jonatan Dalqvist och Kinda Zayen.
 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng