Annons

Biotekniken lyfts fram

Biotekniken ska få en framträdande position inom EU. En av nyheterna från Stockholmsmötet är att biotekniken lyfts in som en prioriterad del vid sidan av den allmänna tilltron till telekommunikationer, elektronisk handel och IT. Kommissionen och ministerrådet får uppdraget att undersöka hur den europeiska bioteknikindustrin kan stärkas för att mäta sig med konkurrenterna, framförallt USA […]

12 jun 2001, kl 18:54
0

Biotekniken ska få en framträdande position inom EU. En av nyheterna från Stockholmsmötet är att biotekniken lyfts in som en prioriterad del vid sidan av den allmänna tilltron till telekommunikationer, elektronisk handel och IT.

Kommissionen och ministerrådet får uppdraget att undersöka hur den europeiska bioteknikindustrin kan stärkas för att mäta sig med konkurrenterna, framförallt USA och Japan.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng