Jävsfrågan tas upp inför nästa LB

I höstas uppmärksammade SVT:s Reportrarna frågan om eventuella bindningar till läkemedelsindustrin hos de experter som utformar Läkemedelsboken (LB). Företagets vd Stefan Carlsson uppgav sedermera i Läkemedelsvärlden 12/00 att frågan skulle tas upp i nästa omgång inbjudningar till författarskap. Detta har dock av förklarliga skäl inte genomförts inför den nya utgåva av LB som nyligen publicerades. […]

12 jun 2001, kl 18:53
0

Annons

I höstas uppmärksammade SVT:s Reportrarna frågan om eventuella bindningar till läkemedelsindustrin hos de experter som utformar Läkemedelsboken (LB). Företagets vd Stefan Carlsson uppgav sedermera i Läkemedelsvärlden 12/00 att frågan skulle tas upp i nästa omgång inbjudningar till författarskap.

Detta har dock av förklarliga skäl inte genomförts inför den nya utgåva av LB som nyligen publicerades. Enligt Signe Bogentoft, redaktör för Läkemedelsboken, var arbetet med LB 01/02 i princip redan slutfört när jävsfrågan kom upp, och den kommer därför att tas upp i utskicken först inför LB 03/04.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng