Apotekarstudenter får jobb

Av de apotekare som tog examen 2007 vid Uppsala universitet har alla jobb. Nästan 80 procent fick sitt första arbete redan innan utbildningen var avslutad, för övriga tog det som mest sex månader. De siffrorna kommer från en studie av före detta studenter vid apotekarprogrammet. Den största delen är nöjda med sitt nuvarande jobb och […]

7 sep 2010, kl 16:04
0

Annons

Av de apotekare som tog examen 2007 vid Uppsala universitet har alla jobb. Nästan 80 procent fick sitt första arbete redan innan utbildningen var avslutad, för övriga tog det som mest sex månader. De siffrorna kommer från en studie av före detta studenter vid apotekarprogrammet. Den största delen är nöjda med sitt nuvarande jobb och hälften tycker att arbetsuppgifterna motsvarar utbildningsnivå. Ledarskap, företagsekonomi och entreprenörskap är några ämnen som det efterfrågas mer av.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng