Välkommen metamorfos

Opinion-spalten vill inte gärna få gnällstämpel på sig ? därför kan det vara hög tid att dela ut en liten eloge. Den går till Richard Bergström på Lif, som förvandlat föreningen från en ganska defensiv och enkelspårig gruppering till en samhällstillvänd, mer svårförutsägbar konstellation med till synes uppriktiga ambitioner att förbättra läkemedelsanvändningen. Lif lär säkert […]

20 feb 2004, kl 16:58
0

Annons

Opinion-spalten vill inte gärna få gnällstämpel på sig ? därför kan det vara hög tid att dela ut en liten eloge. Den går till Richard Bergström på Lif, som förvandlat föreningen från en ganska defensiv och enkelspårig gruppering till en samhällstillvänd, mer svårförutsägbar konstellation med till synes uppriktiga ambitioner att förbättra läkemedelsanvändningen. Lif lär säkert hamna i blåsväder även framöver, men nu är man på rätt väg.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng