Tauberman kvar på TLV

Ann-Christin Taubermans fortsätter som som generaldirektör för Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV. Regeringen har beslutat att förlänga hennes förordande ytterligare tre år.

3 okt 2008, kl 16:09
0

Ann-Christin Tauberman har varit generaldirektör för myndigheten ända sedan den inrättades 2002. Då hette den Läkemedelsförmånsnämnden men i och med att myndigheten också fick ansvar för att besluta om vilken tandvård som ska subventioneras ändrades i september namnet till Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV. Nu har regeringen beslutat att hon blir kvar till den 30 september 2011 skriver Dagens Medicin.

Ann-Christin Tauberman har tidigare varit statssekreterare i socialdepartementet åt en tidigare socialdemokratisk regering och varit talskrivare åt tidigare statsministern Ingvar Carlsson (s).

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng