Hem Taggar Förmån

Tag: Förmån

Slut med poäng på receptbelagt

Kronans Droghandel kommer snart att upphöra att ge sina kunder poäng när de handlar receptbelagda läkemedel. Detta sedan TLV meddelat att poängsystemet strider mot läkemedelslagen. Apotekskedjan har överklagat delat av beslutet till...
10 aug 2010, kl 15:41

Högkostnadsskydd för Iressa och Mezavant

Sedan slutet av februari ingår cancerläkemedlet Iressa och Mezavant mot Ulcerös kolit i högkostnadsskyddet. Iressa har tidigare varit omdebatterat för sin effekt och för sitt höga pris.
4 mar 2010, kl 13:01

Parallellimporterat Losec förlorar subvention

Losec Medartuun förlorar sin subvention från och med maj i år. Detta efter att företaget förlorat sin överklagan av ett tidigare LFN-beslut.
6 feb 2008, kl 14:01

Nytt smärtläkemedel i förmånen

Läkemedelsförmånsnämnden har beslutat att Prialt ska ingå i högkostnadsskyddet. Prialt används för behandling av svår kronisk smärta hos patienter där andra smärtlindrande läkemedel inte hjälper.
24 sep 2007, kl 11:35

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng