?Rubio Spuckt’s aus?

Två personer möts i en tågkupé. Den ene, Rubio, berättar sitt livs historia från 35 år i läkemedelsbranschen. Det är en historia om mutor till läkare och myndighetspersoner i form av fem- och sexsiffriga belopp samt varor i form av datorer och sexuella tjänster, flashiga middagar och dyra viner. Vidare berättar Rubio om tveksamma metoder […]

24 nov 2006, kl 11:45
0

Annons

Två personer möts i en tågkupé. Den ene, Rubio, berättar sitt livs historia från 35 år i läkemedelsbranschen. Det är en historia om mutor till läkare och myndighetspersoner i form av fem- och sexsiffriga belopp samt varor i form av datorer och sexuella tjänster, flashiga middagar och dyra viner. Vidare berättar Rubio om tveksamma metoder för att testa nya läkemedel i kliniska prövningar, att mörka och att avbryta studier på grund av dåliga studieresultat och att med alla medel få sina läkemedel godkända. Men inga namn nämns, varken personer, företag eller produkter. Varje gång historien kräver ett namn hostar Rubio högt och spottar i en låda han har med sig. Efter berättelsen, när Rubio ska tömma spottlådan på toaletten, försvinner han spårlöst.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng