Premiär för nya Läkemedelsvärlden!

Premiär för nya Läkemedelsvärlden!

Första numrets omslag I veckan får våra prenumeranter första numret av nya Läkemedelsvärlden. Med den nya formen och flera nya avdelningar vill vi bli en användbar tidning som hjälper våra läsare att bli bättre på att utöva sina yrken, men också vara en oberoende granskare av beslut, reklamkampanjer, lobbying och omtvistade forskningsresultat. Special I varje […]

12 sep 2008, kl 13:30
0

Första numrets omslag

I veckan får våra prenumeranter första numret av nya Läkemedelsvärlden.
Med den nya formen och flera nya avdelningar vill vi bli en användbar
tidning som hjälper våra läsare att bli bättre på att utöva sina yrken,
men också vara en oberoende granskare av beslut, reklamkampanjer,
lobbying och omtvistade forskningsresultat.

Special

I varje nummer har vi en längre artikel som tar ett helhetsgrepp på en aktuell frågeställning. I första numret handlar Special om den illegala handeln med läkemedel på internet.

Forskning

Vi sätter forskningsresultaten i sitt sammanhang. Först ut är en jämförelse mellan de båda HPV-vaccinerna Gardasil och Cervarix.

X om Y

Vi låter en person, x, få säga sitt om en speciell fråga eller händelse, y. Först ut är Tomas Salmonson, vice ordförande i EMEA:s vetenskapliga råd om humanläkemedel, om EMEA:s nya mall för att värdera nyttan och riskerna med ett läkemedel.

Publicerat – tre forskare väljer

Här kan du läsa om tre nya vetenskapliga publikationer som initierade forskare valt ut och kommenterat.

På hyllan

Det kommer ständigt nya produkter på egenvårdshyllorna, och ny forskning kring hur gamla preparat bör användas. Vi håller dig uppdaterad!

Kunskapsakuten

Vet du vilket målblodtrycket är för en diabetiker? Kunskapsakuten hjälper dig som arbetar med läkemedel att fräscha upp gamla kunskaper och samtidigt få koll på vad senaste forskningen säger. För säkerhets skull låter vi dig testa dina kunskaper! I nummer fem handlar Kunskapsakuten om hypertoni. I höstens kommande nummer är områdena reumatoid artrit, målstyrda cancerbehandlingar och diabetes.

PRENUMERERA PÅ LÄKEMEDELSVÄRLDEN! KLICKA HÄR!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng