Medivir budar på Biophausia

Medivir fortsätter sina planer på att expandera verksamheten och lagt ett bud på det svenska läkemedelsbolaget Biophausia.

12 apr 2011, kl 10:41
0

Annons

Biophausia är ett speciality pharmabolag med verksamhet i hela Norden som inriktar sig på infektionssjukdomar. Under måndagen meddelade Medivir att de lägger ett bud på företaget på 565 miljoner kronor. Enligt ett pressmeddelande kommer köpet kommer att accepteras av Biophaussias två största aktieägare Skandia Liv och Orignat AB.

Enligt Medivirs vd Long Ron skulle köpet vara ett viktigt strategiskt steg i företagets mål att blir ett forskignsbaserat special pharmabolag. I nuläget uppger Medivir att de inte har några planer på att förändra för Biophausias anställda vad gäller anställningsvillkor eller platser där företaget har sin verksamhet.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng