Långsiktiga mål går inte ihop med kortsiktig ekonomi

För att få fler anställda inom Apoteket till Läkemedelsforum, skickade Apotekets vd Stefan Carlsson den 22 september ut ett brev till alla anställda. I det brevet trycker han på vikten av vidareutbildning och långsiktighet.Han skriver: ?Läkemedelsforum arrangeras för alla oss som arbetar med farmaci och särskilt för oss inom Apoteket? Jag tror det är viktigt […]

17 okt 2003, kl 15:18
0

Annons

För att få fler anställda inom Apoteket till Läkemedelsforum, skickade Apotekets vd Stefan Carlsson den 22 september ut ett brev till alla anställda. I det brevet trycker han på vikten av vidareutbildning och långsiktighet.
Han skriver: ?Läkemedelsforum arrangeras för alla oss som arbetar med farmaci och särskilt för oss inom Apoteket? Jag tror det är viktigt att vi ser och tar den här chansen att via Läkemedelsforum ge våra medarbetare en bra vidareutbildning inom vårt kärnområde.?
Men några pengar från centralt håll har inte skjutits till. Enligt uppgifter till Läkemedelsvärlden krockar den positiva inställningen till vidareutbildning med de lokala chefernas viktigaste uppdrag, att spara pengar och få ihop årets ekonomiska resultat.
Fredrik Hed

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng