Annons

Carin Svensson blir farmacichef på Kronans Droghandel

Det blir Carin Svensson som axlar rollen som farmacichef på Kronans
Droghandel. Carin Svensson har sedan 2003 varit apotekschef på apoteket
i Jakobsberg utanför Stockholm som numera tillhör Kronans Droghandel.

10 mar 2010, kl 11:40
0

Annons

Rekryteringen av Carin Svensson är enligt ett pressmeddelande från företaget ett led i deras satsning på farmacevtiska tjänster.
? Jag har arbetat med det här hela mitt yrkesliv och jag ser mycket fram emot att få vara med att utveckla farmacin inom ett stort företag. Jag kommer att jobba för att vi tar fram farmacevtiska tjänster. Men det där handlar också om ett politiskt beslut och jag följer nu noga vad som händer med frågan om statliga ersättningar för farmacevtiska tjänster, säger Carin Svensson.

Carin Svensson är också ordförande i Sveriges Farmacevtförbund, och hur det blir med de båda rollerna är inte klart ännu.
? Det får bli en diskussion mellan mig och min arbetsgivare, säger Carin Svensson.
Hon tillträder sin tjänst som farmacichef på Kronans Droghandel den 12 april.