Billigare prenumeration på Läkemedelsvärlden

I och med den sänkta bokmomsen blir det även billigare att läsa Läkemedelsvärlden. Från årsskiftet är momsen på tidskrifter 6 procent vilket gör att Läkemedelsvärldens prenumerationspriser sänks. Däremot tvingas vi höja priset på grund av ökande tryck-, porto- och prenumerationshanteringskostnader. Nettosänkningen för priset inklusive moms är ändå cirka 15 procent. De nya priserna från och […]

11 jan 2002, kl 13:39
0

Annons

I och med den sänkta bokmomsen blir det även billigare att läsa Läkemedelsvärlden. Från årsskiftet är momsen på tidskrifter 6 procent vilket gör att Läkemedelsvärldens prenumerationspriser sänks.

Däremot tvingas vi höja priset på grund av ökande tryck-, porto- och prenumerationshanteringskostnader. Nettosänkningen för priset inklusive moms är ändå cirka 15 procent.

De nya priserna från och med den 1 januari är:

Helår (10 nr) 405 kr

Provprenumeration (3 nr) 85 kr

Studenter (10 nr) 160 kr

Medlemmar i Apotekarsocieteten (10 nr) 345 kr

Pensionärer (10 nr) 280 kr

Alla priser inklusive 6 procent moms.

Klicka på länken "Prenumerera" ovan för att etcka din prenumeration.

Fredrik Hed

Chefredaktör

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng