Avtal mellan Logica och Kronans Droghandel

Det blir it-tjänsteföretaget Logica som levererar systemlösning till Kronans Droghandel.

11 nov 2009, kl 17:03
0

I kölvattnet av den avklarade försäljningsprocessen har de nya aktörerna börjat profilera sig på olika vis. På onsdagen meddelade klusterköparen Kronans Droghandel att de tecknat avtal med företaget Logica om leverans och drift av eras systemlösning.

Lösningen som heter Pharma Logica, är ett receptexpeditionsstöd med integration till Apotekens Service AB tjänster. Enligt ett pressmeddelande från företagen baseras lösningen på basteknologi i form av Microsoft Dynamics NAV för det grundläggande affärsstödet som kompletteras med kompletterad med en lösning för detaljhandel.

Logica kommer att leverera drift av lösningen samt utrullning och övervakning av alla kassor och kontorsdatorer på både huvudkontor och lokala apotek. Systemet ska enligt pressmeddelandet vara klart att tas i drift så snart Kronans Droghandel tar över sina nyförvärvade apotek eller öppnar nya butiker.

Tillsammans med Receptum och Pharma solutions är Logica det företag som enligt Apotekens Service AB ligger närmast att få ett godkännande.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng