Andreas Rosenlund till Kronans Droghandel

Apoteket AB:s tidigare presschef Andres Rosenlund blir informationsdirektör på Kronans Droghandel. Det beskedet kommer från den blivande apotekskedjan idag.

11 maj 2009, kl 13:04
0

Annons

Kronans Droghandel har annonserat att de är en av de som vill satsa på att bli en av de större aktörerna på den svenska apoteksmarknaden. De har nu rekryterat Andreas Rosenlund till ny informationsdirektör.

Andreas Rosenlund arbetar i dag på pr-byrån Gullers Grupp men har tidigare drygt sex års erfarenhet från apoteksbranschen som pressekreterare och presschef på Apoteket AB.
? Kronans Droghandel är ett företag med en lång historia och satsningen på att etablera sig på apoteksmarknaden är både seriös och engagerad. Därför känns det extra roligt att få vara just här nu när apoteksmarknaden helt stöps om, säger han i en presskommentar.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng