30 osålda apotek

Nu har 100 av de 150 apotek som Apoteksgruppen ska sälja fått nya ägare. För 20 av de resterande kommer försäljningen att bli klar under våren. Men på 30 av apoteken har det ännu inte lagts några bud.

13 apr 2011, kl 15:19
0

Annons

Av de 150 apotek som ska säljas till enskilda apoteksägare saknar fortfarande trettio stycken köpare. De drivs fortsatt av Apoteksgruppen men målet är att finna ägare också till dessa. Enligt Claes Kjellander, projektchef för försäljningen är det inte aktuellt att lägga ned dem.
? Nej, det finns inte på agendan, uppdraget är att sälja dem.

Osålda apotek
finns i så väl Stockholm och Göteborg som Jokkmokk och Hofors. Claes Kjellander ger i huvudsak tre skäl till att man inte funnit köpare.
? Dels handlar det om apotek med stor konkurrens i området, ett annat skäl är att det finns interna problem som att hyresavtal är på väg att gå ut och ett tredje att det är stora och därför relativt dyra apotek på små orter.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng