Nu kommer Boots

Efter en hel del förhandlande blev avtalet mellan brittiska Alliance Boots och Farmacevtföretagarna klart i juli och under hösten öppnar de första apoteken. Det gemensamma namnet är Boots Farmacevtföretagarna AB och apoteken kommer kort och gott att heta Boots. Ägarförhållandena på 51 och 49 procent gör att Boots får majoritet i det gemensamma företaget. Alla […]

7 sep 2010, kl 15:46
0

Annons

Efter en hel del förhandlande blev avtalet mellan brittiska Alliance Boots och Farmacevtföretagarna klart i juli och under hösten öppnar de första apoteken. Det gemensamma namnet är Boots Farmacevtföretagarna AB och apoteken kommer kort och gott att heta Boots. Ägarförhållandena på 51 och 49 procent gör att Boots får majoritet i det gemensamma företaget. Alla apotek i kedjan kommer att ägas av de enskilda entreprenörerna. Farmacevtföretagarna har i samma veva lämnat Farmacevtförbundet och entreprenörerna gått samman i en handlarförening. Alla de handlarägda apoteken blir medlemmar i föreningen som i sin tur kontrollerar de 49 procenten.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng