Lars-Åke Söderlund årets apoteksprofil

Får priset för sitt arbete med att integrera apoteken som en del i hälso- och sjukvården.

25 mar 2014, kl 14:16
0

Annons

Lars-Åke Söderlund, årets apoteksprofil.

Lars-Åke Söderlund på Apoteket AB utsågs till årets apoteksprofil av nyhetsbrevet Läkemedelsmarknaden. Han fick utmärkelsen med motiveringen ”För sitt mångåriga arbete med att interagera apoteken som en del i hälso- och sjukvården och för arbetet med att optimera läkemedelsnyttan i Sverige och andra länder. Även för sina insatser och projektet Koll på läkemedel –  för bättre läkemedelsanvändning för äldre.”
 
Priset delades ut på tisdagen i samband med Apoteksmarknadsdagen. Lars-Åke Söderlund, som också sitter i Apotekarsocietetens styrelse, var själv inte på plats men kollegan Eva Fernvall tog emot priset i hans ställe.
 
Tidigare vinnare av utmärkelsen är bland andra Conny Mathiesen, Kronans Droghandel. Ett år tidigare och Lotta Fors på Apoteksgruppen.
 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng