På måndag!

10 sep 2008, kl 12:49
0

Annons

Om bloggen

Här skriver våra gästbloggare regelbundet om ämnen som de funderat på och har tankar om. De åsikter som framförs är skribenternas egna.

Nu är allt skickat till tryck. På redaktionen har vi skrivit så tangentborden glöder, filat på rubriker, ingresser, valt bilder, och ett fullmatat nytt nummer är snart på väg från tryckpressarna.

Utmattade, en och annan halvsnörvlig nos, men jäkligt kul. Det är dagsläget på redaktionen. Parallellt med att jag som marknadsansvarig fått allt längre ?to do?-listor inför premiärdagen. Ni vet hur det är: kontakter att ringa, firmor att samordna, kampanjer som ska roddas ? vi vill ju inte att det ska undgå någon att vi har något nytt och spännande på gång.

På måndag klockan halvfem har vi bjudit in medarbetare, frilansare, konsulter och vip-gäster för att fira nya Läkemedelsvärlden med oss. Vi bjuder på bubbel och tilltugg i stenhallen och biblioteket här på Wallingatan. Joakim Söderberg från vår bloggföljetong ?Entreprenör 2009? kommer att prata, och så kommer vår chefredaktör Ewa att berätta lite mer ingående om förändringsarbetet med tidningen.

Vi har vikt några platser för våra läsare. Det känns roligt att få en chans att träffa er och höra vad ni tycker. Så om du är i Stockholm på måndag är du varmt välkommen att fira med oss! Antalet platser är begränsat (först till kvarn) så föranmälan krävs. Mejla ditt namn till mig på  mia@lakemedelsvarlden.se senast fredag den 12 september.

Kommentera

Please enter your comment!
Please enter your name here

Regler för kommentarer på Läkemedelsvärlden.se

Kommentarerna förhandsgranskas inte. Skribenten är själv ansvarig för det hen skriver i kommentatorsfälten på www.lakemedelsvarlden.se. Läkemedelsvärldens redaktion förbehåller sig rätten att stryka hela eller delar av inlägg som inte uppfyller våra regler. Läs mer här

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng