Apoteksgruppen satsar på e-handel

Nu lanserar Apoteksgruppen tillsammans med apoteken en fullskalig e-handel.

24 nov 2015, kl 09:49
0

Annons

Tidigare har det endast varit möjligt att beställa och köpa läkemedel på recept från Apoteksgruppens hemsida, men nu öppnas webben upp för fler produkter.

– Apoteksgruppens fokus ligger på receptförskrivna varor men vi ser det som en självklarhet att tillgängliggöra hela vårt sortiment på webben, säger Maria Mårfält, Marknads- och Kommunikationschef på Apoteksgruppen, i ett pressmeddelande.

Vid utvecklingen av sajten har fokus legat på att föra den mobilanpassad, enligt pressmeddelandet. Affärsmodellen bygger på att apoteken ska kunna bedriva sin egen e-handel och i dagsläget är tre apotek klara för att kunna expediera ordar som sker i deras närområde, där kunden valt att hämta ut på apotek. Ett av Apoteksgruppens apotek i Stockholm har hand om övriga försändelser.

Sedan tidigare finns bland annat Apoteket hjärtat, Lloyds apotek och Apotea som e-handel för försäljning av både receptbelagda och receptfria läkemedel.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng