Lediga jobb

Välkommen till Läkemedelsvärldens sida med platsannonser. Här kan du annonsera efter farmacevtisk personal och nå våra läsare som finns inom hela läkemedelsområdet. Läs mer hur du kan annonsera här under Annonsera.

  Regulatory Affairs Senior Associate till Amgen AB

  Stockholm

  Sista ansökningsdag: 31 december
  Publicerad: 2019-11-06

  Då en av våra medarbetare har gått över till en annan tjänst inom Amgen söker vi en ny medarbetare till vårt kontor i Solna.

  Om Amgen
  Amgen är ett av de ledande och största läkemedelsföretagen inom bioteknik i världen. Genom studier av molekyler, celler och organismer jobbar vi för att förstå hur biologiska processer fungerar i människokroppen. Genom att utveckla och framställa allt bättre och mer skräddarsydda behandlingsmetoder har läkemedel från Amgen ändrat medicinsk praxis och hjälpt miljontals människor vid behandling av hjärt- och kärlsjukdom, cancer, njursjukdom och osteoporos.

  På vårt kontor i Frösunda i Solna finns bland annat de Nordiska/Baltiska funktionerna för Regulatory Affairs, Drug Safety och Quality, liksom det svenska dotterbolaget.

  Hur ser din arbetsdag som Regulatory Affairs Senior Associate ut?
  Du kommer att arbeta på Amgens Regulatory Affairs-avdelning i Solna där vi supporterar alla länder inom Norden och Baltikum.

  Huvudsakligen kommer du att arbeta med våra marknadsförda produkter, med att uppdatera våra produktresuméer och bipacksedlar, granska och godkänna artworks samt godkänna marknadsföringsmaterial.

  Du kommer också att hantera kliniska prövningsansökningar i Norden och Baltikum för vår pipeline och kommande produkter.

  Vem trivs här?
  Vi söker dig som har en naturvetenskaplig utbildning på akademisk nivå inom Life Science. Vi ser gärna att du är apotekare eller farmaceut alternativt biomedicinare. För att snabbt komma in i rollen ser vi gärna att du har arbetslivserfarenhet från området Regulatory Affairs eller angränsande områden som Medical Information, Drug Safety eller kliniska prövningar.

  Som person bör du vara trygg i dig själv, noggrann och metodisk. Det är också viktigt att du har utmärkta kunskaper i engelska, svenska och gärna ytterligare något nordiskt eller baltiskt språk.

  Är du intresserad?
  Då ska du ansöka så snart som möjligt då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Detta är en tillsvidareanställning med start ca 1 januari 2020.

  Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Annika Ohlsson, Head of Regulatory Affairs telefon: 08-695 1111.

  Ansök på vår websida: https://careers.amgen.com/

  Amgens fackliga kontakt på Unionen heter Anders Malmgren och nås på: 076-852 80 84. anders.malmgren@amgen.com

  Välkommen att söka!

  Lediga Jobb

  Arbetsgivare Jobb Län Publicerad Sista ansökningsdag
  Regulatory Affairs Senior Associate till Amgen AB

  Stockholm

  6 november 31 december