KI Science Park får förstärkning

Läkemedelsutvecklaren Stefan Berg rekryteras till KI Science Park.

3 november 2015, klockan 10:59
0

Foto: Håkan Flank/KI Innovations, Creative Commons

Stefan Berg är organisk kemiskt och har 25 års erfarenhet av verksamheten inom det internationella läkemedelsbolag Astrazeneca. På företaget har han haft olika ledande befattningar.

Tidigare har Stefan Berg även jobbat med chefsrekryteringar inom life science-området och varit med och byggt upp ett läkemedelsbolag.

Nu blir han ny project director för Karolinska institutet Science Park.

– Nu får jag användning för erfarenheter från olika delar av min karriär. Det ska bli fantastiskt roligt att få vara en del av den dynamiska utvecklingen i KI Science Park, säger Stefan Berg i ett pressmeddelande.

KI Science Park, som startade för åtta år sedan, har växt och i dag finns där strax över 80 företag. Läkemedelsvärlden har bland annat skrivit om Open Source-projektet Ultra-DD som håller till i Kis lokaler.

Lägg till ny kommentar

Regler för kommentarer på Läkemedelsvärlden.se

Kommentarerna förhandsgranskas inte. Skribenten är själv ansvarig för det hen skriver i kommentatorsfälten på www.lakemedelsvarlden.se. Läkemedelsvärldens redaktion förbehåller sig rätten att stryka hela eller delar av inlägg som inte uppfyller våra regler. Läs mer här